ArmaSkin-rakontorjuntasukka

Tilausohjeet ovat tämän sivun lopussa. Jos haluat ohittaa tuotteen kuvauksen, voit siirtyä suoraan ohjeisiin tästä tai voit myös avata tilauslomakkeen tästä (lomake avautuu uuteen välilehteen).

Mikä ArmaSkin?

ArmaSkin on mm. vaeltajille, juoksijoille, urheilijoille ja muille paljon omilla jaloillaan liikkuville tarkoitettu erikoissukka, joka tehokkaasti ehkäisee rakkojen muodostumista jalkojen iholla. Sukan rakkoja estävä vaikutus perustuu sukan sisäpuoliseen pinnoitteeseen.

Yksi sukka, kahdeksan etua

Vaihtoehdot

ArmaSkin-sukkia on olemassa kahta pituutta: lyhyt malli esimerkiksi lenkkareiden kanssa pidettäväksi ja pitkä malli vaelluskenkien ja muiden pitkävartisten kenkien kanssa käytettäväksi. ArmaSkin-sukka on luonteeltaan ns. liner-sukka, eli sen päälle on aina laitettava toinen sukka. Esimerkiksi sama sukka, jota muutoin käyttäisit pelkästään. Värivaihtoehtoja on kaksi: musta ja valkoinen. Sukat on muotoiltu siten, että kumpaankin jalkaan on oma sukkansa.

long-and-short-socks

Valitse oikea koko

Sukan on oltava oikean kokoinen. Alla olevasta taukosta näet, mikä koko sopii sinulle. ArmaSkin-sukkien toimivuuden kannalta on välttämätöntä, että sukka ei ole liian iso. Oikean kokoinen sukka asettuu tiukasti ja tasaisesti jalan ympärille.

Mikäli jalkasi on leveä – eli jos käytät ns. leveälestisiä kenkiä – tai jalkateräsi on muutoin pituuteensa nähden isokokoinen, kannattaa rajatapauksessa valita isompi koko.

armaskin-sizing-for-new-site-b

Pukeminen

Koska ArmaSkin-sukka ei liu’u ihoa vasten, sitä ei vedetä jalkaan, vaan se puetaan rullaamalla. Oikea tekniikka on esitetty alla olevalla videolla.

Sukat on helpointa riisua niin ikään rullaamalla siten, että ne ovat riisumisen jälkeen sisäpuoli ulospäin.

Sukan pitää olla tiukalla, mutta ei liian tiukalla. Oikean tiukkuuden voit tarkistaa kantasauman sijoituksen avulla – katso alla oleva kuva.

Kosteuden hallinta

Sukan materiaali johtaa jalan pintaan tulevan (hikoilu)kosteuden ulospäin ja pitää jalan kuivempana kuin tavallinen sukka. Tavallisia sukkia käytettäessä yleistä jalkojen tahmeutta pitkän päivän jälkeen ei ArmaSkin-sukan käyttäjä yleensä joudu kokemaan. Sen sijaan jaloissa voi lämpimällä säällä tuntua tavallista enemmän lämpöä. Mikäli käytössä oleva kenkä ei läpäise kosteutta (esim. kumisaapas), saattaa ArmaSkin-sukan ja kengän välissä oleva päällyssukka kostua runsaasti päivän aikana. Siten on runsaasti hikoiluttavissa olosuhteissa suositeltavaa varata mukaan toinen pari päällyssukkia, jotka voi sopivassa kohdassa vaihtaa jalkaan.

Sukkien hoito

ArmaSkin-sukat tulee pestä riittävän usein, mutta päivittäinen pesu ei ole välttämätöntä. Käytä pesuun enintään 40-asteista vettä ja laimeaa pesuainetta. Huuhtelu-, valkaisu- tai vedenpehmennysaineita ei saa käyttää.

Koska sukat puetaan tiukalle, on tärkeää, että varpaankynsissä ei ole teräviä kohtia eikä jalkojen iho erityisesti varpaiden kärjissä ole karhea.

Näin tilaat:

Avaa tilauslomake tästä linkistä ja täytä lomakkeeseen tarvittavat tiedot.

Kun olen saanut tilauksesi, lähetän sinulle ennakkolaskun, jonka voit maksaa verkkopankissa.

Saat laskun mukana myös tiedon tilauksesi toimitusajasta.

Sukkien hinta on 29 eur (sukat 27 eur + pakkaus- ja postituskulut Suomeen 2 eur). 

Kun olen saanut maksun, lähetän tilaamasi tuotteet ensi tilassa. Jos ostat useamman parin, maksat kuitenkin vain yhdet postikulut.

Jos lomake ei toimi, voit tilata myös sähköpostitse. Lähetä tilauksesi sähköpostiviestinä osoitteeseen kauppa (at) tapanikunnas.net ja ilmoita viestissäsi seuraavat asiat:

  1. Tilaajan nimi
  2. Tilaajan postiosoite
  3. Tilattavien sukkien malli (lyhyt / pitkä), väri (musta / valkoinen), koko (S / M / L)  ja määrä

Ostoksellasi on normaalin kuluttajansuojan mukainen palautusoikeus. Voit palauttaa myyntikuntoisen (käyttämätön tuote ehjässä pakkauksessa) tuotteen neljäntoista päivän kuluessa sen vastaanottamisesta. Lähetä palautettava tuote kirjeenä osoitteeseen Tmi Tapani K., c/o Tapani Kunnas, Valtatie 45 A 3, 90500 Oulu. Liitä palautukseen mukaan pankkiyhteystietosi, jotta voin hyvittää ostoksen hinnan ja palautuspostimaksun (vain kirjepostimaksu) sinulle.

Tämä palautusoikeus vastaa siis sitä, miten voisit tutustua tuotteeseen ostaessasi sen kaupasta. Sen jälkeen, kun olet ottanut tuotteen käyttöön tai jos olet rikkonut pakkauksen (sukat saa pakkauksesta sitä rikkomatta), voit palauttaa sen vain, jos tuotteessa on virhe tai jos vetoat palautuksessasi alla kuvattuun takuuseen.

Kysyttävää? Lähetä sähköpostia osoitteeseen kauppa (at) tapanikunnas.net – pyrin vastaamaan viesteihin vuorokauden kuluessa.

Takuu

Annan myymilleni ArmaSkin-sukille saman takuun kuin valmistaja: jos onnistut saamaan jalkaasi rakon käyttäessäsi ArmaSkin-sukkia, palauta sukat pakkauksineen ja liitä mukaan valokuva rakosta ja kerro, miten sen sait. Voit lähettää nämä tiedot sähköpostitse ja sukat kirjeenä. Liitä palautukseen mukaan pankkiyhteystietosi, jotta voin hyvittää ostoksen hinnan ja palautuspostimaksun sinulle. Tämä takuu on voimassa kolmekymmentä (30) päivää tuotteen postituspäivästä lukien.

running-man-anti-blisters-liner-socks-armaskin-hiking-running-feet-blisterprevention-bestsocktechnology